Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 19:25 - 19:40
Belizio

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Mitt navn er Emil “Belizio” Hortman. Jeg er nå 22 år gammel, og slapp for kort tid siden ut av fengsel etter å ha sonet omlag 4 år, hvorav to var på ungdomsanstalt i Spania, og to på Åna i Norge. Min store lidenskap er musikk, og min drøm er å skape meg en karrierre som artist og produsent, fremfor å fortsette på en kriminell løpebane.
Jeg er i utgangspunktet en rapper og dancehall artist, og produserer mye av musikken selv. Etter at jeg kom ut har jeg vært så heldig å få et samarbeid med Ken Ivel, som har produsert mange av byens viktigste hiphop prosjekter.
Mens jeg satt i fengsel ble musikken mer eller mindre det viktigste i livet mitt. Først gjennom å lytte og lære, og ta inn budskapene fra andre artister, og videre som en kanal der jeg kunne sette ord på mine frustrasjoner, bekymringer, min reise i livet, og også den gleden jeg får av musikken. Jeg har også innsett verdien av kunnskap og utdannelse, og har brukt tiden i fengsel på å ta igjen tapt skolegang, og skaffe meg en del kompetanse som kan hjelpe meg i fremtiden. Dette er et produkt av min lidenskap for musikken.
Jeg var tidligere medlem av Barnevernsbanden, og levde et utagerende og hektisk liv, med mange utfordringer og mye negativitet. Når jeg ser tilbake på dette, innser jeg hvor heldig jeg er som nå har en sjanse til å gjøre noe bedre med livet mitt. Tiden i fengselet hjalp meg sette perspektiv på ting, men den var ikke lett, og jeg vil gjerne dele noe av dette med verden.
https://www.facebook.com/emilio.spliffio
https://soundcloud.com/bvbkrs


Saturday June 2, 2018 19:25 - 19:40
Morradi - Kongens gate Kongens gate 1B, 0151 Oslo, Norge

Attendees (2)