Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 17:55 - 18:10
Pats Nichols

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Pats Nichols (tidl. Pats One) ble for følgere av den norske rapscenen et navn å følge med på da han ble med i battlerap-ligaen Skeez TV. I løpet av fem år ble han raskt et av de største navnene, fikk flere av kampene sendt på VGTV, og er den eneste i ligaen som har vunnet to titler i ligaen, årets battler 2012, og Skeez TV Champ 2014.
Siden 2015 har han sluppet musikk regelmessig, bl.a. debutalbumet “Nichols” og singlene/videoene “Høster Som Man Sår”, “Dypdykk” og “Tåkeslott” som Pats One. I 2017 skiftet han navn til Pats Nichols og slapp singlene og videoene “Fritid”, “Veit” med Tuva Syvertsen (Valkyrien Allstars), og EP’en “Veit Remix” med bl.a. Klish, RSP, Big Daddy Karsten m.fl.
Pats er også en av pådriverene bak plateselskapet, studioet og musikkollektivet Heads Quarters, som i dag huser elleve artister og produsenter.
31.1 hadde Paul Tonning sin singel “Fakk Dem” som Pats gjester, premiere hos Ruben på P3, og 02.02 ble den sluppet offisielt på Spotify, iTunes, ++
I 2018 er han klar med prosjektet “Første Sesong”, som inneholder fire EP’er, singler, videoer og masse annet materiale.
http://youtube.com/HeadsTV
https://www.facebook.com/PatsNichols
https://soundcloud.com/PatsNichols
https://open.spotify.com/artist/19YGP5AkdscWkNSSfxnsOu


Saturday June 2, 2018 17:55 - 18:10 CEST
Morradi - Kongens gate