Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 16:15 - 16:30
Spira

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Med innlandsdialekt og forkjærlighet for Toten, er Spira mer en noen gang klar for å fortelle hva han har på hjertet. Steffen Falch, aka Spira, ønsker å formidle mer enn bare Toten-dialekt i låtene sine.
Som trettenåring sto han på scenen med egenskrevne og -komponerte låter, presentert på sjarmerende, jordnær Toten-dialekt. Siden har Steffen Falch holdt musikken gående under artistnavnet Spira. Det har resultert i album og låter som «Ældri bedt feat Onkl P», «Grinder som Hatlem», «Komma» og full lengderen «Vinger». Låtene inneholder en ærlig tekst rett fra hjertet, som munner ut i et røft budskap.
Siden han begynte å skrive egne tekster har han brukt det som terapi, ”det gjør jeg også en dag i dag. Musikken har redda livet mitt og endelig kunne dele den med andre og forhåpentligvis kunne hjelpe andre er en følelse som ikke kan beskrives.”
Spira har jobbet for blant annet Tommy Tee, The Game, Busta Rhymes, Xzibit, Madcon, Karpe Diem, Jaa9 & Onkl P og Klovner i Kamp. Tidligere var han med i gruppen NBL.
http://www.mtgmusic.no/artist/spira
https://www.facebook.com/spiramusikk
https://twitter.com/therealspira
https://open.spotify.com/artist/25GN4Qgg9cOgwHlq5pUF6r?si=X1HKw2RORwyI2Gb8sEE0iA


Saturday June 2, 2018 16:15 - 16:30 CEST
Morradi - Kongens gate