Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 15:00 - 16:00
Danby Choi

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Kunstnernes Hus:
Vi har invitert med oss et rrriktig spennende nytt blad fra dj-scenen i Oslo til Lofthus Plate- og Pizzasnurreri på Kunstanstalten i Wergelandsveien denne fredagenen. Det vil si, Danby Choi er med sine tre-og-tyve år kanskje en av de yngste, men likefullt allerede en av de mer erfarne av den nye generasjon av djs med over fem års fartstid bak spaker & knotter i hovedstaden.
Danby var knapt gammel nok til å passere dørvakten der han skulle spille før navnet ble klistret opp på plakatene, enten det var snakk om små, hemmelige technofester eller store EDM-festivaler. Han har flere vellykkede klubbkvelder og -serier bak seg og er idag resident på The Villa hvor hans hang til house og elektronisk musikk får ytterligere utløp.
Etter en tid i Natt&Dag og NRK P3 er den musikkfreaka journaliststudenten idag å finne som redaktør for kulturmagasinet Subjekt.
Vi forbinder imidlertid Choi like godt fra hans fartstid som kommunikasjonsansvarlig i Oslo World Music Festival, fra By:Larm og Hovefestivalen, og det er på grunn av den brede musikksmaken han har røpet gjennom sitt journalistiske arbeid her vi først fikk føling med mangfoldet i hans musikalske repertoar.
Når han kommer til oss denne kvelden er det med en mer eklektisk og organisk tilnærming til musikken, mjuk og snerten elektronisk musikk inspirert av jazz, tango, funk og tilstøtende former for dansverdige undergrunnstoner.
http://jaegeroslo.no/back-2-back-with-della-and-danby-choi/
https://soundcloud.com/danbychoi
https://www.facebook.com/danbychoi
https://twitter.com/danbychoi
https://soundcloud.com/danbychoi

Saturday June 2, 2018 15:00 - 16:00 CEST
Elefant + Pils & Plater