Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 15:00 - 15:30
Kristian Grostad

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
I løpet av vinteren og våren 2017 har sangeren og låtskriveren Kristian Grostad fra Steinkjer vært i studio hos den anerkjente musikeren og produsenten Even Ormestad (Jaga Jazzist, Daniel Kvammen, Thom Hell, m.m.) og spilt inn en 5-spors EP (mikset av Bjarne Stensli og mastret av George Tanderø). Inspirert av artister og band som Thomas Dybdahl og The Shins, kombinerer Kristian indiepop- og akustisk singer/songwriter-tradisjon på en uanfektet og naturlig måte.
”Det gjennomgående temaet på EPen er den livslange reisen vi alle er en del av, og den handler om det å finne den perfekte balansen mellom å se tilbake på det som har vært, leve i nuet, og samtidig se fremover mot det som kommer.”
De to singlene Slowly Drowning og On the Run ble umiddelbart plukket opp av blant annet Spotify og inkludert i eksklusive spillelister i blant annet Norge, Sverige, Danmark, og Island. Begge låtene har i tillegg blitt listet lokalt i p1, og anbefalt av Urørt-redaksjonen. Musikken har blitt omtalt som “glimrende gørfin” av Ruben på p3, og Musikknyheter.no omtalte On the Run blant annet som en “nydelig indiepop-perle”.
https://www.kristiangrostad.no
https://www.facebook.com/krgrostad
https://twitter.com/krgrostad
https://soundcloud.com/kristian-grostad
https://open.spotify.com/artist/3WkTxJ4d8ob6wPHY7GzSKi
https://itunes.apple.com/no/artist/kristian-grostad/991426229?l=nb


Saturday June 2, 2018 15:00 - 15:30 CEST
#mittgrønneoslo - Nedre Foss Park