Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 16:50 - 17:00
LYDKORET

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
LYDKORET er et kor som er opptatt av at vi gleder oss med den stemmen vi har, av synge sammen og oppleve et samhold, og av å ha det gøy med sang og improvisasjon.
Inspirasjonen til LYDKORET er kommet gjennom møte med en overveldende mengde mennesker som ønsker å synge, men som ikke har sunget i kor før, og er usikre på om de er gode nok. Visjonen er å gi et rom for sang, for alle dem som ønsker å synge med andre. Å bruke stemmen vår er en av de enkleste og mest tilfredsstillende godene vi har som menneske. LYDKORET er derfor et kor hvor alle er velkomne.
Dirigent og leder for koret er Gabrielle Sørensen. Gabrielle er profesjonell sanger og sangpedagog, workshopleder og kordirigent. Hun har bred og spennende erfaring innen musikkundervisning fra både England og Norge.
LYDKORET er et acapella kor, som synger sanger innen ulike sjangre; pop/rock, visesanger, afrikansk folkesang, jazz, soul og folkemusikk. Koret lærer alle stemmer til alle sangene og bruker lite noter.
Eksempler på sanger:
Moondance (Van Morrison)
All You Have To Do Is Dream (Boudleaux Bryant)
California Dreamin’ (The Mamas & the Papas)
Lean on me (Bill Withers)
O seo seo (Geun Yung Lee)
Breaths (YM Barnwell)
Våren 2010 hadde koret sin første øvelse og nå er vi ca 20 medlemmer som øver sammen hver uke.
Vi ønsker veldig gjerne å fremføre 2 sanger på Oslo Musikkfest.
Dette vil bli vårt første fremtredende siden 2015. Vi har ingen lydopptak eller referanser enda, men føler oss trygge på å kunna bidra med sangglede til Musikkfesten.
https://lydkoret.wixsite.com/lydkoret

Attendees (1)