Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 16:00 - 16:15
Fam Noar

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Fam Noar (fornorsking av Femmes Noires på fransk, som betyr Sorte Kvinner) er et rytmisk damekor med medlemmer fra Bærum til Råde, som øver i Nordby utenfor Ski én helg i måneden. Koret består av 11 håndplukkede, erfarne kor-damer, og er startet av dirigent Heidi Anita Brathagen i august 2017. Releasekonserten i november samme år fylte Nordby Menighetssenter til randen.
Heidi er utdannet Rytmisk Korleder i Aalborg, og har gått i lære hos kor-guruer som Jim Daus Hjærnø og Jesper Holm. Inspirert av deres lære bruker hun mye improvisasjon på øvelsene, og medlemmene er med på å forme korets uttrykk. “Noter er veiledende”, det viktigste er det blir bra musikk som vil gi publikum uforglemmelige opplevelser.
Det er ikke så lett å finne låtmateriale for et kor som Fam Noar. Vi vil ha groovy rytmer og deilige harmonier, noe som ikke har så stort marked i Norge enda. Dirigenten arrangerer og skriver en del selv, og bruker ellers sitt kontaktnett innen rytmisk korsang nedover i Europa for å finne låter med riktig uttrykk.
Sjangeren vi holder oss innenfor er pop/jazz, og vi synger a capella.
Dessverre har vi ingen lydeksempler å tilby nå, men om det er i orden for dere kan vi gjøre opptak på neste øvelse og sende det inn i etterkant av det.
https://www.facebook.com/FamNoar/


Saturday June 2, 2018 16:00 - 16:15 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen