Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 16:00 - 16:20
Some Feather

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Da Some Feather slapp sin første singel i november 2015 ble hun trukket fram av Tidal som en av artistene det er knyttet størst forventning til i tiden framover. Hun skriver ærlige, kloke og underfundige låter om naturen og kjærligheten, i et låtformat som trekker på klassiske låtskrivere som Joni Mitchell og Judee Sill.
Våren 2017 slapp Some Feather singlene Princess Song og The Forest, som ble spilt på P3 og lagt til Spotify’s Fresh Finds-liste. Nå har hun lagt fra seg synthene, funnet tilbake til sekstitallet og en naturlig stemme båret av vindskeivt piano og smektende strykere.
I fjor høst kom «High Water Mark EP», som tar for seg den skiftende menneskelige naturen, den vanskelige kjærligheten og avstanden mellom det vi tror vi vil og det vi ender opp med å gjøre.
Deichmanske Musikkbloggen mente at EP-en var en av 2017s beste, og skrev: “I slutten av oktober slapp Some Feather sin debut-EP High Water Mark, som er forankret i sekstitallet og klassisk orkestrert popmusikk. EP’en består av tre rolige og váre poplåter, og den fjerde låten «Love By Association», er en duett med Thom Hell, og er mindre neddempet enn de andre låtene på EP-en. En gripende låt, og EP’ens høydepunkt. En annen EP-favoritt er «More Scared Now». EP-en er utsøkt produsert.”
Debutalbumet ventes i høst og er produsert av Matias Tellez (Young Dreams).
http://www.somefeather.com
http://www.facebook.com/somefeather
https://open.spotify.com/artist/2E8zUuIpLvuJvV2GQXI7pg


Saturday June 2, 2018 16:00 - 16:20 CEST
Torshovparken

Attendees (4)