Loading…
Saturday, June 2 • 15:00 - 15:45
Tonje Halbjørhus

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Tonje Halbjørhus fra Hemsedal spiller mandolin og el-gitar og skriver ærlige tekster på hallingdialekt. Musikken hennes befinner seg innenfor folk-sjangeren med elementer fra både norsk og amerikansk folkemusikk. I 2016 ga hun ut debutalbumet ‘’Ny vår’’ til svært gode kritikker og hun var på en omfattende norges-turné.
‘’Imponerende folkevisepop, et tydelig talent på flere nivåer. Halbjørhus gir ut albumet på eget selskap. Hun skriver og produserer musikken selv, og den ligger i det publikumsvennlige veikrysset der visepop, folkemusikk og americana møtes.’’ DN Magasinet
Deretter dro hun til Nashville hvor hun skrev nye låter og to av disse, ‘’Framtida når meg igjen’’ og ’’Kveldslys’’, spilte hun inn i et lite, sjarmerende studio på Sagene i Oslo. Låtene ble sluppet i henholdsvis juni og oktober 2017 og har ført til spilling på både P1, P2 og P3 og live-opptreden på Sommeråpent på NRK1. Til høsten skal Tonje i studio for å spille inn sin andre plate sammen med noen av de beste musikerne americana-miljøet i Norge kan by på.
Tonje Halbjørhus tar publikum med på en reise inn i vare tanker og sår hverdagsmelankoli, der formidlingsgleden og håpet likevel alltid kan skimtes.


Saturday June 2, 2018 15:00 - 15:45
Lilleborg Torg Ivan Bjørndals gate 27, 0472 Oslo, Norge

Attendees (3)