Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 16:00 - 16:30
Dudes

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Dudes er et fremadstormede rockeband som består av fem ambisiøse herrer som lever for å skape. Bandet har sitt opphav fra skandi-rocken, og allerede i 2007 spilte de, på den tiden, 16 og 17 år gamle guttene som eneste band på boklanseringen av Turbonegers biografi «Sagaen Om Denimfolket». Videre har bandet spilt konserter rundt om i verden, som Sverige, Tyskland, England, Ungarn, Thailand og har flere hundre konserter på nakken i innlandet på alt fra små klubbscener til store festival-scener.
Dudes er spesielt kjent for sine energiske sceneopptredener, og fantastiske liveopptredener. Bandet har et helt eget særpreg, men om man må beskrive sjanger/lydbilde kan dette sammenliknes med norske band som Turboneger, 22, Animal Alpha, Amulet, og utenlandske band som The Hives og Red Hot Chilli Peppers, for å nevne noen.
I 2014 hadde bandet en nedtur, hvor flere av de tidligere medlemmene takket for seg for å dyrke den mer spirituelle delen av seg i form av annen musikk, og originalmedlemmene satt igjen med åpen munn. Dette var et stort sjokk med tanke på det store fremgangen bandet hadde hatt den siste tiden, og det skulle vise seg å bli en tøff jobb å finn nye verdige medlemmer til bandet.
I dag er bandet endelig fulltallig igjen, etter mye prøving og feiling med forskjellige musikere. Selv antall spillejobber bandet har hatt de siste fire årene kan telles på to hender er ikke Dudes ute av trening av den grunn! Disse årene har gått med til studier og låtskriving som har styrket bandet enda mer i deres vei mot toppen, og er nå klare for å ta Norge og etterhvert verden med storm!
For tiden er Dudes i studio og spiller inn de fire beste låtene fra de fire siste årene som nå er ferdigutviklet med de nye medlemmene. Målet er å skaffe seg spillejobber igjen, og dette så mange som mulig
Dudes er et prosjekt som skiller seg ut da ingen ting blir gjort halvves fra noen av medlemmene i bandet. Låtene som lages er friske og moderne og kan passe selv for folk som utelukkende hører på annen musikk. Det er spesielt deres liveopptredener som gjør at dette bandet skiller seg ut da man aldri vil gå «tomhendt» fra en Dudes-konsert. Energien og utstrålingen til Bandet er til å ta og føle på, og «wow-faktoren» sprenger skalaen til et hvert menneske. Selv om Energien og de visuelle er på topp går ikke dette utover det musikalske, og ofte vil man si at fremførelsen er bedre live enn på plate, og det er en helt egen energi i rommet man aldri vil oppleve med et annet band enn Dudes.
http://youtube.com/watch?v=WQSGhDxJuYo
http://facebook.com/dudesno


Saturday June 2, 2018 16:00 - 16:30 CEST
QOMO Backyard