Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 18:00 - 18:45
Faia

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Faia (Femmes Fatales, Small Records) :
Faia har spilt på de fleste Osloklubber, både store og små. Hun er jevnlig på gigs i Norges store byer, og opptrer på house- og technoklubber rundt om i Europa.
I 2015 hadde hun sin første Berlin-gig i main room på en av de råeste undergrunnsklubbene der; Rummels Bucht. I 2016 spilte hun på Culture Box i København som er kjent for å booke store artister og er en av de mest populære house og technoklubbene i Danmark. Hun spilte også på Burning Man Week Stockholm i 2017.
Helt siden hun startet å snurre skiver i 2009 har hun vært en ettertraktet DJ og klubb-promotør. I Oslo har hun hatt ett residency i 5 år hos The Villa, med det 8 år gamle konseptet ‘Femmes Fatales’, hvor hun booker både Norske og internasjonale kvinnelige DJs. Hun har med seg talentfulle MØRK som fast DJ på eventene. ‘Femmes Fatales’ flyttet seg til den nyåpnede klubben Elefant – Kulturkartellet i 2017, hvor de har hatt faste kvelder annenhver måned. I 2018 økte dette til å bli ett månedlig event. Hos Elefant har hun også ‘Deep Fridays’ eventene i samarbeid med Small Records og Thomas Skjærstad.
Dette året har hun flere gigs linet opp, i mars 2018 er hun booket til Club Void i Plovdiv Bulgaria, og til Stroga Festivalen’s main stage i Tyskland i Juli.
Faia elsker å stå bak miksebordet, og det gjenspeiler også drivet, energien og lekenheten i spillestilen hennes. Deep tech, tech house, minimal techno og techno ligger hennes hjerte nærmest, men spiller også en del house og deep house. Det blir med andre ord mye bass og god stemning når denne dama står bak spillerne!
http://www.femmesfatalesofficial.com
http://www.facebook.com/faiaDj
http://www.twitter.com/faiagry
http://www.soundcloud.com/faia


Saturday June 2, 2018 18:00 - 18:45 CEST
SALT