Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 16:30 - 17:00
Ghanaba

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Gabriel ”Ghanaba” Pepra er medlem og grunnleggeren av Trondheims rapgruppe, Breath Takers, som nå eksisterer under navnet Breathtaking Entertainment (BTENT).
Ghanaba (som betyr sønn av Ghana) kom til Norge i 2005 i en familiegjenforening sammenheng. Han har skrevet raptekster siden han var 12 år.
Han har en stil som fletter 2 kulturer sammen og gir en avslappende sound. Artisten rapper på 2 språk( Englelsk og det Ghanesiske språket Twi) så du kan ofte høre han bytte mellom språkene i noen låter. Han viser tydelig i musikken at han ikke har glemt røttene sine, selv om han nå bor i Norge. Han klarer å harmonisere de to kulturene også i musikken.
I 2017 slapp han musikkvideoen til låten ”Go Getter” ft. Tideman (som var en av låtene fra Epen A moment in times sammen med Btent gjengen) som ble laget i London. Han også Singelen After Party. Nyeste utgivelse fra Ghanaba er låta ”where i`m from”, en låt som handler om hjemmelandet til artisten og fokuserer på kontrasten mellom 2 kulturer. I dette tilfellet er det den afrikanske (Ghana for å være presis) vs den vestlige verden som kommer i fokus.
I 2018 forventes det ny musikk med mye nytt og annerledes enn det som allerede er kjent med artistens musikk (se følgende link)
youtube link til noe av det nye:
https://www.youtube.com/watch?v=lSxsZkSklsM
besøk youtube for flere låter og videoer fra Ghanaba og Breathtaking Entertainment gjengen.
youtube:Breathtakingent
https://www.youtube.com/user/breathtakingent/videos?disable_polymer=1
https://www.facebook.com/breathtakingent1/
https://twitter.com/Ghanabaghost
https://soundcloud.com/black-ghost-stranja
https://open.spotify.com/artist/364EE1HOuueeOPwdwPnfuu


Saturday June 2, 2018 16:30 - 17:00 CEST
SALT

Attendees (3)