Loading…
View analytic
Saturday, June 2 • 13:30 - 14:00
Eline Hellerud Åsbakk/ Odd Steinar Albrigtsen

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Vokalist Eline Hellerud Åsbakk lager musikk i et kjølig, skandinavisk landskap. Med minimalistiske tekster tar hun lytteren langt til havs og over vidda om vinteren. Musikken kan beskrive rastløshet, usikkerhet og melankoli, men også humor, vårsol og optimisme.
Dagens Næringsliv “isende skarp og ulmende varm vokaljazz på nordnorsk. Musikken, myk som ettermiddagsbølger, skarp som drivis, varm som glørne i peisen”
Eline Hellerud Åsbakk mottok Ungjazzpris på Hemnes Jazzfestival 2016. Har turnert Nord – Norge flere ganger med sitt band, og opptrådt blant annet på åpninga av konsertscenen Sinus i Bodø, Tromsø Jazzfestival og Festspillene i Nord- Norge. I sommer spiller hun på Århus Jazz festival med danske musikere. I tillegg til jazzprosjektet synger hun i folkpopbandet Durmål, koret Vokal Nord og vokalensemblet Oslo 14.
Odd Steinar Albrigtsen fra Tromsø på gitar har bakgrunn fra jazzlinjen i Trondheim og Queens College, New York. Han har nettopp gitt ut debutplaten sin «Mode» som allerede har høstet god kritikk. Albrigtsen har tidligere spilt på flere jazzklubber og festivaler rundt om i Norge og Sverige. Og spilt med kjente musikere som Hanna Paulsberg, Erik Hegdal, Hayden Powell, Erlend Slettevoll, Lorin Cohen, Michael Mossman. All About Music’s Eyal Hareuveni beskrev Albrigtsen slik: «Lyrisk og melodisk spill på høyt nivå»
http://www.elinehellerud.com
https://open.spotify.com/artist/6mOI0DAIJqrPrunflxGEfp?si=hsRd0P1tTrevk56u4ryOVg


Attendees (9)