Loading…
Saturday, June 2 • 15:30 - 16:00
FOAMMM

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Det er mindre enn halvannet år siden debut-EPen til FOAMMM kom ut, men det føles med ett som om de alltid har vært her. Bandet ble dannet i 2013 av Chiara Cavallari, men det er i tiden siden 2016 de har vokst seg ut av øvingslokalet sitt og har blitt et av de mest lovende nye tilskuddene til den alternative musikkscenen i Oslo – omfavnet av en bredde innen publikum få kan skryte på seg. Kvintetten jobber i sin egen sfære med kreativ rock, hvor de blander elementer fra shoegaze, slacker rock og drømmende, innovative pop-landskap. Den musikalske modenheten og det relativt unge bandet får frem en blanding av kjente og ukjente lydbilder på et uventet, men høyst verdsatt, nivå.
Mye har skjedd i løpet av de siste årene. FOAMMM har spilt på bl.a. by:Larm, Vill Vill Vest, Trondheim Calling og Øyanatt, de har mottatt lovord fra media og har fått e velfortjent mottakelse. De har også delt scene med band som Garbage (UK) og Fat White Family (UK). Tiden fremover blir spennende, med debutalbum på trappene.
For fans av: Tame Impala, My Bloody Valentine, Mac DeMarco, Splashh, Broadcast, Mazzy Star og Julee Cruise.
«FOAMMM kunne bare vært enda noen epigoner av My Bloody Valentine og annen tidlig 90-talls-alternativpop (…), men på debut-ep-en gjør de seg bemerket med oppvakte melodier og låtskriving – akkurat det man ønsker seg, bare mer.»
Audun Vinger, Dagens Næringsliv
https://sheepchaserecords.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/foammmband/
https://twitter.com/FOAMMMband
https://soundcloud.com/foammm
https://open.spotify.com/artist/2wCtq4Tq27Gwul1s90zZ8s?si=_3vdVm1VSqOJGYB8OLXmdA


Saturday June 2, 2018 15:30 - 16:00
Brenneriveien v/Blå Brenneriveien 9c, 0182 Oslo, Norge