Loading…
Attending this event?
View analytic
Saturday, June 2 • 19:30 - 20:00
Dark Times

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Dark Times kom ut av intet og satte fyr på Oslos undergrunnsscene i 2010. Etter flere EP-utgivelser albumdebuterte trioen i 2014 med «Give» som resulterte i stående ovasjoner og en Spellemann-nominasjon. Siden har de spilt på festivaler som South by Southwest i Austin, USA og Slottsfjellfestivalen, og delt scene med et sprikende utvalg av band, som bl.a. Turbonegro, No Age, Calvin Johnson og Iceage.
I 2018 er Dark Times endelig tilbake med sitt andre album, «Tell Me What I Need», som ble sluppet 6. april på Sheep Chase Records. Albumet har fått strålende mottakelse fra blant annet Stereogum og NPR – All Songs Considered, inkludert radiospilling på Lars Ulrichs (Metallica) eget program – “It’s Electric!” på Apple Music.
Det nye albumet tar oss med på en videreutvikling av punkerøttene til bandet. Råheten er intakt, men satt inn i et større lydlandskap som skreller frem et nytt lag av den alternative punken deres, med både hardtslående riff og popteft som krysser over i grungete post-punk og garage-rock.
https://darktimes.bandcamp.com
https://www.facebook.com/darktimesoslo/
https://twitter.com/DarkTimesOslo
https://open.spotify.com/artist/50MouXVxaDRbAVFJ1Hd1Tc?si=1mOlyRQnR4SjTXw3pVRK7Q


Saturday June 2, 2018 19:30 - 20:00
Brenneriveien v/Blå Brenneriveien 9c, 0182 Oslo, Norge
Feedback form isn't open yet.

Attendees (2)