Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 19:30 - 20:00
Dark Times

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Dark Times kom ut av intet og satte fyr på Oslos undergrunnsscene i 2010. Etter flere EP-utgivelser albumdebuterte trioen i 2014 med «Give» som resulterte i stående ovasjoner og en Spellemann-nominasjon. Siden har de spilt på festivaler som South by Southwest i Austin, USA og Slottsfjellfestivalen, og delt scene med et sprikende utvalg av band, som bl.a. Turbonegro, No Age, Calvin Johnson og Iceage.
I 2018 er Dark Times endelig tilbake med sitt andre album, «Tell Me What I Need», som ble sluppet 6. april på Sheep Chase Records. Albumet har fått strålende mottakelse fra blant annet Stereogum og NPR – All Songs Considered, inkludert radiospilling på Lars Ulrichs (Metallica) eget program – “It’s Electric!” på Apple Music.
Det nye albumet tar oss med på en videreutvikling av punkerøttene til bandet. Råheten er intakt, men satt inn i et større lydlandskap som skreller frem et nytt lag av den alternative punken deres, med både hardtslående riff og popteft som krysser over i grungete post-punk og garage-rock.
https://darktimes.bandcamp.com
https://www.facebook.com/darktimesoslo/
https://twitter.com/DarkTimesOslo
https://open.spotify.com/artist/50MouXVxaDRbAVFJ1Hd1Tc?si=1mOlyRQnR4SjTXw3pVRK7Q


Saturday June 2, 2018 19:30 - 20:00 CEST
Brenneriveien v/Blå