Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 22:00 - Sunday, June 3 •01:00
DJ FMC

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
DJ FMC
DJ/Remixer/Produsent
Gjennom to NM-titler og snart 10 års erfaring har FMC bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet.
Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.
Har en lang liste med spillejobber bak seg. I Norge har han spilt på blant annet Hovefestivalen, Øya Natt og Slottsfjell & Skral festival. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene. Blant annet til New York og radioprogrammet The Rub, som er kuratert av Brooklyn Radio med selveste DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Han vært fast DJ for TV-programmet Stjernekamp på NRK siden 2015, og er fast turné DJ for rapperen Son of Light. Han har også turnert med blant annet Karpe Diem, Cezinando & Sandra Lyng.
Selv produserer han melodiøs housemusikk som har høstet god kritikk. Deriblant låten «Keep On», med over 300.000 streams på Spotify. Han har også gjort remixer for Sandra Kolstad, Son of Light, Numa Edema, Aeronautics, deriblant som har fått rotasjon på NRK P3. I 2018 var han co produsent på Ida Maria sin singel “Scandilove”.
https://www.djfmc.no https://open.spotify.com/album/6GfFZWHahy5RE4Fu4FIyeJ
https://soundcloud.com/DJfmc
https://www.mixcloud.com/Djfmc/

http://djfmc.no
https://www.facebook.com/djfmc1/?ref=bookmarks
https://soundcloud.com/djfmc/red-bull-thre3style-world-finals-sett-2014
https://open.spotify.com/artist/7aGq0wr1mgg1tLgdwOX8cF?si=enMZNujpS7-xBCb0nPbZ5w


Saturday June 2, 2018 22:00 - Sunday June 3, 2018 01:00 CEST
Uhørt - Strøget passasjen