Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 20:00 - 20:45
Robert Moses and the Harmony Crusaders

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Robert Moses and the Harmony Crusaders
Reviews for ‘Plutonic Friends’:
«Moses har en stemme som borer seg inn.»
Dagbladet
«Roberts lyriske univers…er noe ganske annet enn det vi er vant til her hjemme…Dette er musikk som gjør inntrykk, men som på ingen måte gir ved dørene…»
Erik Valebrokk
«Låtane er framleis flotte, med ein god spennvidde i uttrykket, frå det lågmælte varsame til det meir utagerande og høglytte…det er framleis lett å la seg forføre.»
Firdaposten
«For med Plutonic Friends har Robert Moses begått kunststykket å overgå seg selv, utvikle sin egen musikkstil, lage noe som utfordrer lytteren og samtidig beholde essensen i det som gjør ham unik. Dette er en plate med utrolig mange lag, og som tilbyr deg så mye som lytter, at den er en ubetinget fryd å lytte til….Robert Moses tør virkelig utfordre med denne platen. Både seg selv og sjangeren han har blitt plassert i…Dette er kort sagt poesi. Både musikalsk og tekstmessig.»
Dust of Daylight
The Wilhelmsens – 6
Erik Valebrokk/ Mitt liv som Erik – 5
Firdaposten – 5
Dust Of Daylight – Essential listening
Dagbladet/ Dagbladet Kultur – Anbefalt
Bio
I september 2013 Robert Moses and the Harmony Crusaders ga ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.
Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2016 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av norge.
Robert Moses and the Harmony Crusaders laget deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet ble sluppet 9. februar 2018 og et par singler ble sluppet i høsten 2017 som har fått utmerkede anmeldelser og airplay og har vært inkluderte i en rekke av Spotify playlister.
Medlemmer av the Harmony Crusaders spiller eller har spilt med Tommy Tokyo, Midnight Choir, Sivert Høyem og Lucky Lips blant annet.
https://www.facebook.com/robert.moses.and.the.harmony.crusaders/
https://soundcloud.com/robert-moses-harm-crusade
https://open.spotify.com/artist/4NcMLi8XkUyKhoHSWSXCUS?si=f8SZcEMfRwW0bFnxwB6TTg
https://itunes.apple.com/no/artist/robert-moses-the-harmony-crusaders/720126763


Saturday June 2, 2018 20:00 - 20:45 CEST
Lilleborg Torg