Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 15:00 - 15:30
Shikoswe

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Zambiskfødte Shikoswe (24) plukket opp en gitar for aller første gang da hun var 13 år. Hjemme på Ås i Akershus brukte hun så alle konfirmasjonspengene sine på ny kassegitar, mikrofon og en åttesporsopptaker. Hun begynte å spille inn egenskrevne låter, men viste de aldri til noen før flere år senere.
Heldigvis har hun nå begynt å dele sangene sine med verden, og til nå har dette resultert i EPen «The Hour Of The Body», som ble sluppet på senhøsten 2016.
Etter et par år med musikk- og kunststudier i Danmark har Nora, som hun egentlig heter, flyttet til Bergen for å satse på musikken for fullt. Og allerede nå snakkes det varmt om hennes nye låtmateriale, som hun har presentert live på ulike konsertscener i Bergen.
I studio har Shikoswe samarbeidet tett med Kjetil Grimsby Haarr fra Fjorden Baby!, og ifølge rapportene er det bråmoden og fengende popmusikk som er i kjømda.
Live er 24-åringen en sjeldent karismatisk frontfigur, som formidler sine ettertenksomme og melodiske låter med en behagelig ro langt mer erfarne artister bare kan misunne henne.
https://www.facebook.com/shikoswesongs/
https://www.facebook.com/shikoswesongs/
https://twitter.com/hesdotno
https://soundcloud.com/shikoswe
https://open.spotify.com/artist/1HrbGUE8Ajsqtbk9qNwjiT
https://itunes.apple.com/no/artist/shikoswe/1119632584?l=nb


Saturday June 2, 2018 15:00 - 15:30 CEST
GAFFA-scenen - Olaf Ryes plass