Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 2 • 15:30 - 16:00
FOAMMM

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Det er mindre enn halvannet år siden debut-EPen til FOAMMM kom ut, men det føles med ett som om de alltid har vært her. Bandet ble dannet i 2013 av Chiara Cavallari, men det er i tiden siden 2016 de har vokst seg ut av øvingslokalet sitt og har blitt et av de mest lovende nye tilskuddene til den alternative musikkscenen i Oslo – omfavnet av en bredde innen publikum få kan skryte på seg. Kvintetten jobber i sin egen sfære med kreativ rock, hvor de blander elementer fra shoegaze, slacker rock og drømmende, innovative pop-landskap. Den musikalske modenheten og det relativt unge bandet får frem en blanding av kjente og ukjente lydbilder på et uventet, men høyst verdsatt, nivå.
Mye har skjedd i løpet av de siste årene. FOAMMM har spilt på bl.a. by:Larm, Vill Vill Vest, Trondheim Calling og Øyanatt, de har mottatt lovord fra media og har fått e velfortjent mottakelse. De har også delt scene med band som Garbage (UK) og Fat White Family (UK). Tiden fremover blir spennende, med debutalbum på trappene.
For fans av: Tame Impala, My Bloody Valentine, Mac DeMarco, Splashh, Broadcast, Mazzy Star og Julee Cruise.
«FOAMMM kunne bare vært enda noen epigoner av My Bloody Valentine og annen tidlig 90-talls-alternativpop (…), men på debut-ep-en gjør de seg bemerket med oppvakte melodier og låtskriving – akkurat det man ønsker seg, bare mer.»
Audun Vinger, Dagens Næringsliv
https://sheepchaserecords.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/foammmband/
https://twitter.com/FOAMMMband
https://soundcloud.com/foammm
https://open.spotify.com/artist/2wCtq4Tq27Gwul1s90zZ8s?si=_3vdVm1VSqOJGYB8OLXmdA


Saturday June 2, 2018 15:30 - 16:00 CEST
Brenneriveien v/Blå