Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

#mittgrønneoslo - Nedre Foss Park [clear filter]
Saturday, June 2
 

14:00 CEST

RAVI
Ivar Christian Johansen aka RAVI, artist, låtskriver, journalist og programleder fra Tolvsrød i Tønsberg. Han var en av grunnleggerne av Jaga Jazzist, og opplevde overraskende suksess da han under artistnavnet Ravi rappet på Folk & Røvere-albumet Bagateller (2002). Han utviklet sin særegne og originale rapstil videre, og albumet Den nye arbæidsdagn (2005) og singlene Tsjeriåu (2005), Neste såmr og Ås to i Osjlo (begge 2006) toppet alle VG-lista.
Johansen begynte å spille piano da han var sju år gammel, og fra han var 15 år spilte han også trompet i Presterød skolekorps. Da han var 18 år, begynte han i Tønsberg Musikkorps av 1919 (populært kalt 1919), der han ble kjent med trommeslageren Martin Horntveth.
I 1994 stiftet kompisene det alternative storbandet Jaga Jazzist. Johansen spilte trompet og tangenter og var en viktig drivkraft i bandet, som i årene før og etter tusenårsskiftet ble kjent for sin nyskapende miks av jazz, elektronika, rock og filmatiske stemninger. Parallelt med Jaga Jazzist jobbet han som journalist i Lokalavisen Tønsberg, Gjengangeren, Musikkorpsavisa og programheftet til osloklubben Blå. Han var dessuten altmuligmann på Blå, og har også studert litteraturvitenskap og musikkvitenskap.
http://www.ravi.no/


Saturday June 2, 2018 14:00 - 14:30 CEST
#mittgrønneoslo - Nedre Foss Park

15:00 CEST

Kristian Grostad
I løpet av vinteren og våren 2017 har sangeren og låtskriveren Kristian Grostad fra Steinkjer vært i studio hos den anerkjente musikeren og produsenten Even Ormestad (Jaga Jazzist, Daniel Kvammen, Thom Hell, m.m.) og spilt inn en 5-spors EP (mikset av Bjarne Stensli og mastret av George Tanderø). Inspirert av artister og band som Thomas Dybdahl og The Shins, kombinerer Kristian indiepop- og akustisk singer/songwriter-tradisjon på en uanfektet og naturlig måte.
”Det gjennomgående temaet på EPen er den livslange reisen vi alle er en del av, og den handler om det å finne den perfekte balansen mellom å se tilbake på det som har vært, leve i nuet, og samtidig se fremover mot det som kommer.”
De to singlene Slowly Drowning og On the Run ble umiddelbart plukket opp av blant annet Spotify og inkludert i eksklusive spillelister i blant annet Norge, Sverige, Danmark, og Island. Begge låtene har i tillegg blitt listet lokalt i p1, og anbefalt av Urørt-redaksjonen. Musikken har blitt omtalt som “glimrende gørfin” av Ruben på p3, og Musikknyheter.no omtalte On the Run blant annet som en “nydelig indiepop-perle”.
https://www.kristiangrostad.no
https://www.facebook.com/krgrostad
https://twitter.com/krgrostad
https://soundcloud.com/kristian-grostad
https://open.spotify.com/artist/3WkTxJ4d8ob6wPHY7GzSKi
https://itunes.apple.com/no/artist/kristian-grostad/991426229?l=nb


Saturday June 2, 2018 15:00 - 15:30 CEST
#mittgrønneoslo - Nedre Foss Park

16:00 CEST

The Factory
The Factory – groovy beats, funky gitarer og catchy melodier pakket inn i et moderne sound, inspirert av band og artister som Maroon 5, Red Hot Chili Peppers, DNCE og Bruno Mars.
Etter mer enn 10 år som band har the Factory rukket å bli listet på MTVhits, MCM og CStar i Frankrike med singlen Give A Little Lovin. I tilegg har den vært listet på 10 ulike nasjonale og regionale franske radioer.
Hjemme i Norge har Ruben på p3 har spilt både #EatYourPhone og Give A Little Lovin i programmet sitt. De har spilt på Rauma Rock festivalen og de har vært support for Vinni og American Authors.
11. april 2018 slippes den nye singelen Ain’t Here To Dance på alle platformer.
http://www.thefactoryband.com
http://www.facebook.com/thefactoryband
https://soundcloud.com/thefactorymusic-278165214
https://open.spotify.com/artist/3z3UxedsvRztdWKcpO7Rk0?si=K3EXkgxgR8SnaKwGWOImTw


Saturday June 2, 2018 16:00 - 16:30 CEST
#mittgrønneoslo - Nedre Foss Park

17:00 CEST

Aida Frantzen
Med røtter i soul og R&B, kombinerer Aida Frantzen musikk av den gamle skolen med moderne sound og et energifullt sceneshow. Til tross for sin unge alder har Bjølsenjenta en lang rekke med konserter bak seg, blant annet på Sentrum Scene og Rockefeller.
19 åringen har allerede rukket å spille med bandmedlemmer fra Tower of Power og har fått undervisning hos backupsangerne til Beyoncé, The Rolling Stones, Sting og David Bowie, under Berklee College of Music sitt 5-ukers sommerprogram.
Aida Frantzen skriver alle låtene sine selv, og sammen med et toppet backing band leverer hun et energisk show med høy smittefaktor, aktuelle tekster og fengende melodier.
Spotify:
https://open.spotify.com/album/6ZrhuyNEiciVjbWvXRxqp8
https://www.facebook.com/AidaFrantzenOfficial/
https://open.spotify.com/album/6ZrhuyNEiciVjbWvXRxqp8


Saturday June 2, 2018 17:00 - 17:30 CEST
#mittgrønneoslo - Nedre Foss Park