Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Egertorget - Folkemusikk [clear filter]
Saturday, June 2
 

14:15

Oslo Caledonian Pipe Band
Oslo Caledonian Pipe Band spiller skotsk- og irsk sekkepipemusikk, med og uten trommer.
Dagens besetning på 18 personer består av både sekkepipeblåsere og trommeslagere. Mens pipeseksjonen spiller melodier og temaer, fyller trommeseksjonen ut rytme og lydbildet med sine tre typer trommer, skarp, tenor og bass.
http://ocpb.no
https://www.facebook.com/OsloCaledonianPipeBand/?fref=ts
https://twitter.com/OsloCalPB


14:30

Wintata band
Wintata, som på Aimara betyr venner, er en gruppe som spiller musikk fra Andesfjellene. Bandet består av seks personer, fire fra Chile, en fra El Salvador og en fra Guatemala.
Bandet ble stiflet februar 2014. Første konsert var i salong Sant Olavs kirke i september 2014. De har splt på forskjellige arrangementer organisert av Kultur Uten Grenser i tillegg til festivaler. Blant annet Vær Stolt Festivalen, Furuset Festival, Eras Festival, Musikkfest Oslo 2017, Internasjonal basar (Lørenskog), osv.
https://www.facebook.com/Wintata.Oslo


15:00

Sound-Irish Dance Factory
Oslos ledende danseskole for irsk dans. Sound-Irish Dance Factory driver undervisning og oppvisning i irsk dans, i Norge kjent som “riverdans” etter showet “Riverdance” som gjorde irsk dans kjent verden over. Irsk dans er en unik kombinasjon av grasiøs eleganse, presisjon og energiske rytmer til fengende, irsk musikk. De vibrerende rytmene og spenstige dansetrinnene har bergtatt små og store over hele verden.
http://Www.irishdance.no


15:15

Gusten Brodin med venner
Gusten Brodin er folkemusikkstudent på NMH og svensk riksspelman. Han kommer fra Småland i Sverige. Gusten har samlet et knippe musikkstudenter og andre “spelkompisar” til en leken avslutning på Egertorget.