Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Ingensteds [clear filter]
Saturday, June 2
 

15:00 CEST

Ash & Thorns
Ash & Thorns er et Oslo basert Americana/Roots band. Med to gitarer og mye harmoniserin i stemmene vidrefører de den gamle “Brother harmony” tradisjonen med selvransakende tekster men et og annet innslag av svarthumor. Rasmus Dugstad og Rolf Mørck har blitt sammenlignet med Simon & Garfunkle og The Everly Brothers.
http://ashandthorns.com
https://www.facebook.com/Ash-Thorns-981505881994533/
https://twitter.com/AshAndThorns
https://soundcloud.com/ash-thorns


Saturday June 2, 2018 15:00 - 15:30 CEST
Ingensteds

16:00 CEST

stinemako
stinemako er en fersk artist/produsent/låtskriver som beveger seg inn i et spennende indie-landskap. Hun har hittil sluppet 3 egenproduserte låter via SoundCloud og P3Urørt, som alle har mottatt varme anbefalinger, og fått godt med spilletid hos P3. Selvom hun kun har spilt 3 konserter hittil, har hun allerede rukket å vært innom scener som Betong (Chateau Neuf) og hovedscenen hos Hvaskjer Torshov. Kort tid etter hennes andre konsert, fulgte også en bookingforespørsel for Oslo Pride 2018, hvor hun skal spille i sommer. For øyeblikket jobbes det mot en utgivelse i høst, med mye nytt låtmateriale underveis.
https://www.facebook.com/stinemakomusic
https://soundcloud.com/stinemako


Saturday June 2, 2018 16:00 - 16:30 CEST
Ingensteds

17:00 CEST

Spurv
Oslobandet Spurv har siden oppstarten i 2011 spilt melodiøs, intens og tung postrock/metal. 1. juni slipper de sitt andre album, Myra, på Fysisk Format! På Musikkfest får du servert en smakebit av et særdeles sammensveiset liveband som siden oppstarten har vært å se over hele Norge (Fjellpark, Vivid, Øya-klubbdagen, Blæst, Hulen++), og på festivaler blant annet i Belgia og Romania. Med tre gitarer, bass, trommer og trombone leverer bandet en storslått liveopplevelse, som du kan se mer av på slippkonserten på Victoria – Nasjonal Jazzscene den 8. juni!
Om du liker band som Russian Circles, Godspeed You! Black Emperor, Sigur Rós og Cult of Luna er dette virkelig noe for deg!
Om bandets debutalbum, Skarntyde (No Forevers, 2015):
”Det er ingen tvil om at Spurv står bak en av årets beste postrockskiver.”
(5/6 – panorama.no)
”Det er sårt, fint og mørkt om hverandre.”
(5/6 – gaffa.no)
”Et massivt kunstverk. Det er rett og slett elitemusikk.”
(Universitas)
”This is indeed a landmark in the cultural landscape of 2015 and a band to follow closely in the years to come.”
(8,5/10 – arcticdrones.com)
”Norsk post-rock som holder høyt internasjonalt nivå. Mellom broen og elven er definitivt en av de aller beste norske låtene i år.”
(8/10 – musikknyheter.no)
”The whole album is filled with outstanding tracks and on top we get a great production and a very tasty artwork. People, this is art. No fillers, just killers on here. A masterpiece!”
(Post-Rock Essentials)
http://spurv.bandcamp.com
https://www.facebook.com/spurvinnen
https://soundcloud.com/spurv1
https://open.spotify.com/artist/4V5cDBPMMnbdefVmdMLReN?si=kiUbawmfQyek5aqs2Uof2A


Saturday June 2, 2018 17:00 - 17:30 CEST
Ingensteds

18:00 CEST

KRISTABEL
Funkstress-og-anti-everything KRISTABEL AND THE VINTAGE MACHINEHEADS:
Etter snart 35 år med dødsangst, har noen her skjønt at siden musikk er én av tre ting som gjør livet verdt å leve, var det på tide å kline til og udødeliggjøre seg sjøl på plate. Så etter to dager i produsent Morten Øbys lune favn oppi Taakeheimen Lydrike, ble 12 av favorittlåtene gjennom tjue år med låtskriving, festa til teip. Live i studio, ittno dilldall. Det er rett fram, rå, ujålete og ufiltrerte låter, med halvfalsk gitar, sykt bra trommer og pusevokal.
THE VINTAGE MACHINEHEADS, (oppkalt etter stemmeskruene på den nye kirsebærrøde Fender Jaguaren, FYI) er backingbandet som kommer til å bestå av de som har tid og lyst til å spille litt framover. Håndplukka for Musikkfest, er besetningen for øvrig Øystein Sandsdalen (Le Corbeau / Serena Maneesh) på bass, Christian Næss (Beglomeg) på trommer, og Ivor Krgo (Great Gods of Power) på gitar.
https://www.facebook.com/kristabelmusic/
https://soundcloud.com/nightfallsfire


Saturday June 2, 2018 18:00 - 18:30 CEST
Ingensteds

19:00 CEST

Listen to Girl
GIRL er Christian Winther og Ina Sagstuen. Med akustisk gitar og to stemmer har duoen kommet frem til et alternativt singer-songwriter-sound hvor gitaren, melodiene og tekstene utfyller hverandre og er likeverdige. Tekstene snurres rundt begivenheter som opptar dem, med et lite vink til inspirasjonskilder som Beck, Gal Costa og Yo La Tengo.
Stemmene til Ina og Christian smeltes ofte sammen i unisone linjer. Det estetiske uttrykket handler om ikke å overdrive. Eklektiske begeistringer og egenart konsentreres i et sterkt og nedstrippet lydbilde, der enkle elementer blir til rike variasjoner.
Ina og Christian er også enkeltvis kjent fra andre fremadstormende musikalske prosjekter, som Monkey Plot, Karokh, Propan, TORG og Ich Bin N!ntendo.
https://www.vibeagency.no/listen-to-girl/
https://www.facebook.com/listentogirl/
https://soundcloud.com/listentogirl
https://open.spotify.com/artist/3If8yY7r6M7qxxs2YWep9h


Saturday June 2, 2018 19:00 - 19:30 CEST
Ingensteds

20:00 CEST

Spielbergs
Karrierepilen til Spielbergs har pekt rett opp siden de første gang tittet mysende ut av øvingslokalet for litt over et år siden. Spielbergs ​er tre erfarne indiehuer fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indierock. De har gjort seg godt bemerket her til lands siden oppstarten, og nå har også det store utlandet virkelig fått øynene opp for Oslo-trioen.
Nylig slapp bandet sin første Ep på internasjonalt selskap. Ep-en og singlene herifra har fått strålende omtale i blant annet NME, Clash Magazine, Kerrang!, DIY Magazine, The Line of Best Fit, The 405 m.m. Stereogum hadde også nylig en glødende “Band to Watch” artikkel om bandet:" EPs aren’t typically afforded the same esteem as an album, and if Spielbergs were to just slap three even decent songs onto Distant Star, it’d still be one of 2018’s most outstanding debuts"
Den seneste tiden har låtene også rotert hos Dan P Carter, BBC Radio 1, Rock Show og hos Steve Lamaq på BBC Radio 6.
Her hjemme har de 4 første låtene ut alle havent på ulike årsbeste lister og “Distant Star” var i vinter listet på P13.
https://www.facebook.com/spielbergs/
https://www.facebook.com/spielbergs/
https://twitter.com/spielbergsband
https://soundcloud.com/spielbergsband
https://open.spotify.com/artist/1PTXobwsxwhjcIajCjV8u4


Saturday June 2, 2018 20:00 - 20:30 CEST
Ingensteds

21:00 CEST

Outer Limit Lotus
Outer Limit Lotus er en eksperimentell rocktrio som svever i et sonisk landskap mellom en ørken og en isbre. En iskald cocktail av The Cures Faith/Pornography-era, Gun Club, Joy Division/Bauhaus, Stooges, ørkenrock og spaghetti-western-soundtracks. Musikk fra tre kilder; gitar, bass og trommer møtes i en pøl av teknologisk fremtidsangst og kalde gufs fra 70- og 80-tallet. Konstant dobbel vokal, badet i klang, skisserer paranoide, marerittaktige hallusinasjoner fra en verden på vei nedover.
I løpet av sine to første år har Outer Limit Lotus opparbeidet seg et solid liverykte med transeaktige fremføringer av sin særegne musikk. For å følge opp utgivelsen “Cruising the Old World” (2016), slipper gruppen til våren sitt debutalbum på Sheep Chase Records.
https://www.facebook.com/outerlimitlotus/
https://soundcloud.com/outer-limit-lotus
https://open.spotify.com/artist/77lHt4mmr7WYKkgF7DvDvu?si=MbIH8apCSPWXcUZuduyEaA


Saturday June 2, 2018 21:00 - 21:30 CEST
Ingensteds

22:00 CEST

Hilma Nikolaisen
Hilma Nikolaisen tok Norge med storm da hun slapp sitt debutalbum ”Puzzler” i desember 2016. Nå er hun snart tilbake med ny musikk!
“Puzzler” var Hilma Nikolaisens spellemannsnominerte debutalbum, som siden utgivelsen i desember 2016 har bergtatt Norske anmeldere, imponert internasjonale magasiner som Uncut, Shindig! og The Independent, og spredd seg som ild i tørt gress hos musikkelskere over hele verden.
Hilma Nikolaisen er for mange allerede en kjent figur. Så tidlig som sent nittitall frekventerte hun Oslo-klubber som So What! og Elm Street med kultbandene Umbrella og the Loch Ness Mouse. Senere sluttet hun seg til bror Emils Serena-Maneesh, et av norsk musikks mest innflytelsesrike band det siste tiåret. Her var Hilma et bærende element i det musikalske uttrykket, formidlet gjennom konserter over hele verden, og ble et mye omtalt, nesten ikonisk innslag i det visuelle uttrykket. I senere tid har hun også gjort seg bemerket som bassist for Anne Grete Preus.

Nå er det hennes eget materiale som står i fokus. Årene i Serena-Maneesh har lekket noe inn i uttrykket: En sans for sonisk variasjon, detalj og rikdom i stemning, med mørkt og lyst balansert opp mot hverandre. Men dette er på hennes premisser. Den unike vokalen og styrken i låtene er hennes egen, og uttrykket er overraskende, velutviklet og ambisiøs popmusikk.
Med fullt band i ryggen har hun det siste året spilt konserter over hele Norge og spilt på de store festivalscenene. Konserten under Øyafestivalen står nok igjen som et av de store konsertøyeblikkene i 2017, og vi gleder oss over at Hilma snart er klar for å turnere igjen. For øyeblikket er hun i gang med nytt album og vi er så heldige å få en liten smakebit av låtene under Musikkfest Oslo 2018.
https://www.instagram.com/hilmanikolaisen/?hl=nb
https://www.facebook.com/hilma.nikolaisen/
https://soundcloud.com/hilma-nikolaisen
https://open.spotify.com/artist/13KN5sIVb9i5L9fDxa3CdZ?si=WME2erhJRmyhYdVFQBdYjw
https://itunes.apple.com/us/artist/hilma-nikolaisen/252088913


Saturday June 2, 2018 22:00 - 22:30 CEST
Ingensteds