Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Internasjonalen [clear filter]
Saturday, June 2
 

14:30 CEST

Synne Sanden
Synne Sanden er en eksperimentell artist som har funnet sin retning i å skrive om skambelagt tematikk på poetisk, personlig og ekspressivt vis. Harmoniske melodier kombinert med en fløyelsmyk stemme vil mest sannsynlig tvinge frem gåsehuden hos enhver lytter.
Synne er sommeren 2018 aktuell med første singel fra sitt kommende album, Imitation. Kjente bidragsytere på albumet er Thomas Dybdahl, Bugge Wesseltoft og Lars Fremmerlid.
http://synnesanden.no
https://www.facebook.com/Synne-Sanden-65690868591/
https://twitter.com/synnesanden
https://soundcloud.com/synnesanden
https://open.spotify.com/artist/4U4YxKIUsxXUoMg4HvO9EV?si=1HY8BkpgSJ-4i78RVmxPlg
https://itunes.apple.com/no/artist/synne-sanden/467379692?l=nb


Saturday June 2, 2018 14:30 - 15:00 CEST
Internasjonalen

15:30 CEST

Ester Adele
Ester Adele lager R&B- og soulinspirert popmusikk og liker å leke med både elektroniske og organiske elementer på scenen. Hun har en EP ute kalt “Closer to the Moon” og har gitt ut en rekke singler hvor “Pineapples” fikk gode anmeldelser. HillyDilly skrev blant annet at med «Pineapples» er det ”no better time to get acquainted with her beautiful voice and music than now, because this is easily her best effort to date”. Mens The Most Definitely beskriver den som en låt som er ”submerged in summertime vibes and tranquil moments”. Hun har også feature på Autolasers “Heartbeats” som har fått en del streams.
Hun har spilt på OverOslo under Max Lovende, Kongsberg Jazzfestival, Parkteatret, under Musikkfest i 2016 og mange andres steder. For tiden jobber hun med mange nye låter og drømmen er å gi ut en EP/album. Låtene vedlagt er skisser hun jobber med som en del av dette prosjektet.
Linker:
http://www.hillydilly.com/2015/06/ester-adele-pineapples/
http://themostdefinitely.com/ester-adele-pineapples/
https://soundcloud.com/autolaser/heartbeats-ft-ester-adele
https://open.spotify.com/album/058ci4aTeuvLN4gq4XELa5
http://www.facebook.com/esteradele
https://twitter.com/ester_adele
http://www.soundcloud.com/esteradele
https://open.spotify.com/artist/5zEh5XsQAkg0iUY3vPNU0l
https://itunes.apple.com/gb/artist/ester-adele/836603668


Saturday June 2, 2018 15:30 - 16:30 CEST
Internasjonalen

16:30 CEST

MIMMI
Mimmi er en ung frisk dame fra Tromsø som skal snart skal følge opp debutalbumet Storm fra 2014.
Mimmi definerer musikken sin som baroque pop. For Mimmi er baroque pop kryssningsilden der Queen Elisabeth drar av seg korsettet, flipper og vræler ut sine indre tanker og demoner. Dette smeltes sammen med en oase av celloer, tromboner og trompeter, cembaloer, trommer og tunge beats. For Mimmi er dette hennes baroque pop, det er hennes univers og det er hennes låter. Det er anderledes og det er hun veldig fornøyd med.
Sammen med produsent Vegard Sleipnes og flotte musikalske bidrag fra fine musikanter som bl.a Hans Marius Indahl, Anders Møller, Ole Alexsander Halsteinsgaard, Erik Johannessen har Mimmi klart å lande det soundet hun ønsket å utvikle, første singel Money kommer fredag den 13 April da kan du høre selv.
https://www.mimmimusic.com
https://www.facebook.com/MIMMIOFFICIAL/https://open.spotify.com/artist/6gasyC8LaOdYmnI1DbjbWi?si=Jmks1mByRliMAIYiWn2xsQ


Saturday June 2, 2018 16:30 - 17:30 CEST
Internasjonalen

17:30 CEST

Magnus Bechmann
I januar 2017 ga 22 år gamle Magnus Bechmann ut sin debut-EP “Loners Get Lonely Too”. EP’en ga terningen 5 i VG og Aftenposten, i tillegg til at britiske The Guardian utnevnte ham som “New Band of the Week” i sammenheng med utgivelsen.
Etter utgivelsen fulgte en miniturné, blant annet som supporting act for Sondre Lerche på flere av konsertene på hans Norgesturné. Om sommeren spilte han også en rekke festivaler.
I siste halvdel av 2017 ga Bechmann ut singelen “Bruises”, som ble hans tredje singel spillelistet på NRK P3, og ble trukket fram av britiske the NME som “en av årets mest catchy gitar-hooks”.
I 2018 er Magnus Bechmann klar med nye utgivelser, så her er det bare å rydde plass på smart-telefoner og iTunes-biblioteker.
https://www.facebook.com/magnusbechmann/


Saturday June 2, 2018 17:30 - 18:30 CEST
Internasjonalen

18:30 CEST

Shikoswe
Zambiskfødte Shikoswe (24) plukket opp en gitar for aller første gang da hun var 13 år. Hjemme på Ås i Akershus brukte hun så alle konfirmasjonspengene sine på ny kassegitar, mikrofon og en åttesporsopptaker. Hun begynte å spille inn egenskrevne låter, men viste de aldri til noen før flere år senere.
Heldigvis har hun nå begynt å dele sangene sine med verden, og til nå har dette resultert i EPen «The Hour Of The Body», som ble sluppet på senhøsten 2016.
Etter et par år med musikk- og kunststudier i Danmark har Nora, som hun egentlig heter, flyttet til Bergen for å satse på musikken for fullt. Og allerede nå snakkes det varmt om hennes nye låtmateriale, som hun har presentert live på ulike konsertscener i Bergen.
I studio har Shikoswe samarbeidet tett med Kjetil Grimsby Haarr fra Fjorden Baby!, og ifølge rapportene er det bråmoden og fengende popmusikk som er i kjømda.
Live er 24-åringen en sjeldent karismatisk frontfigur, som formidler sine ettertenksomme og melodiske låter med en behagelig ro langt mer erfarne artister bare kan misunne henne.
https://www.facebook.com/shikoswesongs/
https://www.facebook.com/shikoswesongs/
https://twitter.com/hesdotno
https://soundcloud.com/shikoswe
https://open.spotify.com/artist/1HrbGUE8Ajsqtbk9qNwjiT
https://itunes.apple.com/no/artist/shikoswe/1119632584?l=nb


Saturday June 2, 2018 18:30 - 20:30 CEST
Internasjonalen

20:30 CEST

Ary Morais
Ary Morais er en dyktig og engasjert musiker både lokalt og internasjonalt og har de siste årene stått på mange scener i Norge og resten av verden med tradisjonell kappverdisk musikk. Musikkstilen kan best beskrives som en moderne versjon av tradisjonell musikk fra Kapp Verde som coladera, Morna, Batuque og Funana. Bandet består av 6 elementer bosatt i Oslo.,
http://www.arymorais.com
https://www.facebook.com/arymusica/
https://twitter.com/AryMorais1
https://open.spotify.com/artist/3NYDqroDZ7BNK3dMrQkmSJ
https://itunes.apple.com/mu/artist/ary-morais/id371410142


Saturday June 2, 2018 20:30 - 19:40 CEST
Internasjonalen