Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Kulturhuset [clear filter]
Saturday, June 2
 

15:15 CEST

Verdana Letters
Verdana Letters er en nyoppstartet trio med frontfigur og låtskriver Jenny Jorde, trommeslager André Drage, og gitarist Arnljot Norvik. Bandet lar seg inspirere av et bredt mangfold av artister som Ola Kvernberg, Jaga Jazzist, Kimbra og Lianne La Havas.
Selvom trioen er ganske fersk har alle bandmedlemmer mye erfaring fra egne prosjekter, hvor bl.a. Arnljot Norvik er gitarist i The Band Called Oh som har gitt ut to EPer og et kritikerrost og Spellemann-nominert album. André Drage er hjernen bak Ildfjell, en eksprimentell rockeduo fra Oslo som spilte på By:larm vår 2018.
Jenny Jorde har samarbeidet bl.a med Einar Stray fra Einar Stray Orchestra produsert av Lars Fremmerlid, og bærer tydeligere på et mer jazzete preg.
Deres allsidige bakgrunn og sjangermangfold skaper et originalt og rått sound som krysser mellom alternativ pop, indie, soul og jazz.
https://www.facebook.com/pg/verdanalettersband/community/?mt_nav=0
https://soundcloud.com/jennyjorde


Saturday June 2, 2018 15:15 - 15:45 CEST
Kulturhuset

16:15 CEST

Dromedar
Dromedar er en Oslobasert synth-trio med røtter i performancekunst og do-it-yourself musikkproduksjon. Gruppas live-opptredener er renommert som en hardtslående og hypnotiserende fusjon av ritualistisk kunst-rock, bortførende dansemusikk, bass funk og aktivist-punk med en viss jazz-sensibel mytisk poetisk tråd.
Fra det kommende albumet Human Condition frigis et utvidet spekter av inspirasjonskilder som omringer en bortmaning av korrupte og xenofobiske krefter.
Dromedar har blant annet opptrådt på Museet for Samtidskunst, CODA International Dance Festival, Bucharest Bienniale 6, klubber i inn-og utland, festival i Spania og politiske demonstrasjoner. De er for tiden aktuelle med sin Argentina-turné.
https://www.facebook.com/Dromedarmusic/
https://soundcloud.com/dromedarr


Saturday June 2, 2018 16:15 - 17:00 CEST
Kulturhuset

17:45 CEST

19:00 CEST