Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Rød Resept - Trosterudvillaen [clear filter]
Saturday, June 2
 

16:00 CEST

16:30 CEST

Øystein W. Woolf
Øystein Wingaard Wolf (født 17. april 1958 i Oslo) er en norsk forfatter og sanger som siden debuten på Aschehoug i 1981 har utgitt over 30 diktsamlinger og romaner. Med et energisk og billedrikt språk skildrer Wolf menneskets holmgang med livets store gåter. Gjennomgående temaer er individ, sjel og gud. Reisen og det ukjente spiller også viktige roller i forfatterens kaleidoskopiske univers. I norsk samtidslyrikk figurerer Wolf som en original og kraftfull outsider.
Wolf har som sanger og låtskriver gitt ut fire album på CD siden 1998. I en covertekst kaller Øyvind Pharo musikken «en gryte av musikalske inspirasjoner… parisisk kabaret, meksikansk ballade, østeuropeisk jødisk musikk, litt Evert Taube, litt Jaques Brel, calypso, frelsesarmémusikk à la Tom Waits, noir blues og klassisk songwriter-pop». Artisten Solfrid Molland har også gjort versjoner av Wolfs sanger på flere av hennes album utgitt på Kirkelig kulturverksted.
Filmskaperne Bård Kjøge Rønning og Fabian Greenberg arbeidet i over fem år med en dokumentarfilm om Wolf og fikk underveis støtte fra Viken filmsenter, Fritt Ord, Kulturrådet og Fond for lyd og bilde. Den siste bohem (48 minutter, Antipode Films 2014) var åpningsfilmen på Dokfilm i Volda i 2014 og har senere blitt vist på en rekke film- og kulturfestivaler.
Øystein Wingaard Wolf er også aktiv i kultursenteret Volapük i Oslo. Han er tidligere redaktør for litteraturmagasinet Jupiter.
https://open.spotify.com/artist/2Ru0tUUX92EHrGoPdUDLbw?autoplay=true&v=A


Saturday June 2, 2018 16:30 - 16:50 CEST
Rød Resept - Trosterudvillaen

17:00 CEST

Bjørn Egil Ringstad
Bjørn Egil er en sanger og låtskriver fra Ulsteinvik som har holdt på som sologitarist i flere band i en årrekke. De siste årene har han konsentrert seg om egne låter – rock-inspirerte, folksy viser i Neil Young og Ryan Adams-tradisjonen. Albumet Can’t Hold On er nylig lansert på Spotify.n Dere kan regne med å høre mer fra denne artisten i tida som kommer (og dette er ikke skrevet av ham sjøl).
https://open.spotify.com/album/49adIGh7JkY3SopdyRZzUj?si=nI00gsySTN-irAAxFt6boQ

Saturday June 2, 2018 17:00 - 17:20 CEST
Rød Resept - Trosterudvillaen

17:30 CEST

Vika all Night Back Yard Band
Vika All Night Back Yard band har holdt på som partyband på lokale arrangementer i Oslo-området i en årrekke, med coverlåter fra 60- og 70-tallet, i skjæringspunktet mellom rock, pop og viser. Det siste året har vi gått et skritt videre og konsentrert oss om eget materiale, dels i form av egne nyskrevne låter, og dels i form av gode norske versjoner av Bob Dylan-sanger, framført i en rocka stil.
Instrumentalt har vi en klassisk band-besetning med to gitarer, bass og trommer. Vokalt deles oppgavene mellom en klar og ren kvinnestemme og en rufsete og edgy mannsbass, som utfyller hverandre og går bra sammen. Vi legger alltid stor vekt på gode tekster.


Saturday June 2, 2018 17:30 - 18:15 CEST
Rød Resept - Trosterudvillaen

18:15 CEST

19:00 CEST

20:00 CEST

Avgvstvs x Castrow
AVGVSTVS alias, Hans Majestet, er en ung låtskriver og artist fra Ullern, Oslo.
Han startet samarbeidet med Castrow, som hittil har produsert de 3 særegne og urbane låtene.
Deres første offisielle låt, For All Tid, som ble sluppet i Desember 2017, nådde P3 sine lister og har bikket over 250.000 avspillinger på Spotify. Oppfølgeren Sett Seil, hadde førpremiere på P3 og ble sluppet nå i Mars. Hvis du vil ha en smakebit på deres neste låt, Aprikos, som slippes snart, ta turen innom!
og nå snart er det duket for låten Aprikos, kom innom for en smakebit!
https://www.facebook.com/avgvstvsmusikk/
https://twitter.com/HM_Avgvstvs
https://soundcloud.com/avgvstvs-music
https://open.spotify.com/artist/1DegXvs6WLntmyIMrPhaFr?si=7j6d91V0TvKq1rpKkrBAEQ
https://itunes.apple.com/no/artist/avgvstvs/1215106518?l=nb


Saturday June 2, 2018 20:00 - 20:30 CEST
Rød Resept - Trosterudvillaen

20:30 CEST

21:30 CEST