Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Regnbuescenen - Sehesteds plass [clear filter]
Saturday, June 2
 

14:00 CEST

stinemako
stinemako er en fersk artist/produsent/låtskriver som beveger seg inn i et spennende indie-landskap. Hun har hittil sluppet 3 egenproduserte låter via SoundCloud og P3Urørt, som alle har mottatt varme anbefalinger, og fått godt med spilletid hos P3. Selvom hun kun har spilt 3 konserter hittil, har hun allerede rukket å vært innom scener som Betong (Chateau Neuf) og hovedscenen hos Hvaskjer Torshov. Kort tid etter hennes andre konsert, fulgte også en bookingforespørsel for Oslo Pride 2018, hvor hun skal spille i sommer. For øyeblikket jobbes det mot en utgivelse i høst, med mye nytt låtmateriale underveis.
https://www.facebook.com/stinemakomusic
https://soundcloud.com/stinemako


Saturday June 2, 2018 14:00 - 14:30 CEST
Regnbuescenen - Sehesteds plass

15:00 CEST

Me and the Julios
Me and the Julios slapp nylig sitt debutalbum, til god respons fra media og publikum. På Spotify alene har Me and the Julios over 600.000 avspillinger og de kan skilte med A-listinger på flere av landets studentradioer! Med langt over hundre konserter bak seg har de også blitt et drevent liveband, og de vinner publikum igjen og igjen med sin sjarm, dansbare låter og hardtslående tekster. De har spilt i blant annet Oslo, Trondheim, Bergen og Tromsø, stått på scener som Parkteateret, John Dee, Union Scene og Østre – og varmet opp for artister som CasaMurilo, Bendik, Razika, Kaja Gunnufsen og Jonas Alaska.
https://www.facebook.com/metheJulios/?ref=br_rs
https://twitter.com/meandthejulios
https://soundcloud.com/me-and-the-julios-1
https://open.spotify.com/artist/2ME19HvFZNwn5iOkMHtovj


Saturday June 2, 2018 15:00 - 15:30 CEST
Regnbuescenen - Sehesteds plass

16:00 CEST

Synne Sanden
Synne Sanden er en eksperimentell artist som har funnet sin retning i å skrive om skambelagt tematikk på poetisk, personlig og ekspressivt vis. Harmoniske melodier kombinert med en fløyelsmyk stemme vil mest sannsynlig tvinge frem gåsehuden hos enhver lytter.
Synne er sommeren 2018 aktuell med første singel fra sitt kommende album, Imitation. Kjente bidragsytere på albumet er Thomas Dybdahl, Bugge Wesseltoft og Lars Fremmerlid.
http://synnesanden.no
https://www.facebook.com/Synne-Sanden-65690868591/
https://twitter.com/synnesanden
https://soundcloud.com/synnesanden
https://open.spotify.com/artist/4U4YxKIUsxXUoMg4HvO9EV?si=1HY8BkpgSJ-4i78RVmxPlg
https://itunes.apple.com/no/artist/synne-sanden/467379692?l=nb


Saturday June 2, 2018 16:00 - 16:30 CEST
Regnbuescenen - Sehesteds plass

17:00 CEST

Falkevik
Med mot, kreativitet og kjærlighet for improvisasjon utgjør de tre musikerne Julie Falkevik, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen trioen FALKEVIK. En trio som kombinerer det kalde nordiske jazz-uttrykket med rare og elegante popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer – alt sydd sammen av dyktige musikere. Julie jobber aktivt med å integrere elektronikk og effekter i pianospillet sitt, noe som gir trioen et friskt og nytt sound.
De tre musikerne kommer fra ulike bakrgunner, og sammen skaper de et vakkert og fascinerende rom. Julie (piano, vokal og effekter) kommer fra populærmusikken – der hun blant annet spiller med artister som Ine Hoem og Synne Sanden. Ellen (kontrabass og elbass) kommer fra jazz-rock-tradisjonen med band som Hedvig Mollestad Trio, og Veslemøy fra jazzscenen der hun spiller i band som f.eks Mall Girl og musikere som Nils Petter Molvær.
http://www.falkevikmusic.com
https://www.facebook.com/JFalkevik
https://soundcloud.com/falkevik


Saturday June 2, 2018 17:00 - 17:30 CEST
Regnbuescenen - Sehesteds plass

18:00 CEST

Svalestup
Svalestup er en Oslo-basert trio med medlemmer fra Elverum, Svolvær og Tromsø. Bandet jakter fine melodier, fete riff og dansbare rytmer, i pop, indie og garagerockens landskap.
Debutsingelen «Kjærlighet og tvil» kom ut forsommeren 2016, og rakk å tonesette et knippe badeturer, forelskelser og nattlige sykkelturer hjem i løpet av sommeren. Låta ble listet på NRK P13 og anbefalt av NRK Urørt.
I 2017 kom bandet med flere singelslipp. «Alt du treng» i februar, som i tillegg til å gjøre grillz gjengs i en nordnorsk garasjepop-video, også fikk en anbefaling av Urørt-redaksjonen. I september slapp de låtene, «På ei strand» og «Nonchalant», som også fikk en anbefaling og varm omtale av NRK Urørt.
Året 2017 ble også preget av en god del konserter for bandet. Blant annet på Volumfestivalen, Trænafestivalen, Trevarefest og Vill Vill Vest. Bandet ser nå frem til flere slipp og konserter i 2018.
http://pottogpanne.no
http://www.facebook.com/svalestup/
https://soundcloud.com/audun-og-thomas
https://open.spotify.com/artist/6diZ30wBBGhHDadMpp1A0X
https://itunes.apple.com/us/artist/svalestup/1117453156


Saturday June 2, 2018 18:00 - 18:30 CEST
Regnbuescenen - Sehesteds plass

19:00 CEST

amini
amini er en indie pop duo som består av Nio Amini og Mattis Moviken.
Siden 2014 har de gitt ut to EPer og tre singler, vært support for artister som Frøkedal, Benjamin Yeloowitz og BRY, samt spilt rundt omkring i Europa.
Deres singel ‘How Long’ (April 2017) ble anbefalt av NRK P3 Urørt og debuterte på Urørt sendinga til Eirik Havelin. Siden da har den blitt spilt jevnlig hos flere radiostasjoner. I tillegg så havnet låta på Norsk på Spotify sin «Anbefalte nyheter» playlist. ‘How Long’ fikk også mye oppmerksomhet hos flere musikkblogger som Nordic Music Review, The Pentatonic, Ja Ja Ja Music og Diamond Deposits for å nevne noen.
Siden våren 2017 har de hatt headline shows i Oslo og London, spilt jevnlig hos Sofar Sounds i Norge, Sverige og Danmark, samt spilt Indiefjord festivalen (NO) og The Bridge Festival (SE).
amini har bekreftet en god del konserter for våren og sommeren og er for tiden i studio og spiller inn deres tredje EP som slippes høsten 2018.
“amini sounds like an incredible cross between Manchester bands “James” and “Stone Roses” with a very unique twist”. -Stuart Daley, Fortitude Magazine
“There are a number of things I really instinctively like about this band, an individual sound, powerful lyrics and a real presence about them – they clearly really believe in what they do”. – Nordic Music Review
http://www.facebook.com/aminipage
http://www.soundcloud.com/aminimusic
https://open.spotify.com/artist/3nRS650EIvOju6gQOsUStj
https://itunes.apple.com/us/album/a-whisper-in-your-ear-ep/id1275887010


Saturday June 2, 2018 19:00 - 19:30 CEST
Regnbuescenen - Sehesteds plass

20:00 CEST

Mall Girl
Mall Girl er en konseptuell utforskning av urban angst og post-internett trash-estetikk, kamuflert som et tilgjengelig popband med inspirasjon fra afrobeat såvel som new wave og noise. Mall Girl er en del av bølgen som viser hvordan den unge generasjonen jazzmusikere også kan være i førersetet når det kommer til popmusikk. De spilte sin første konsert i februar 2018 og er allerede booket til festivaler sommeren 2018.
https://www.facebook.com/Mall-Girl-207235496673985/


Saturday June 2, 2018 20:00 - 20:30 CEST
Regnbuescenen - Sehesteds plass

21:00 CEST