Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Torshovparken [clear filter]
Saturday, June 2
 

14:15 CEST

Pauline Östgård
Pauline er bare tjueen år gammel, men følte kallet for å bli låtskriver og artist som ti-åring da hun skrev og produserte sin første låt i kjellerstudioet til pappa. Hun henter inspirasjon fra Odd Nordstoga, Siri Nilsen, Moddi, Melissa Horn og Ellen Sofie Hovland og leverer visepop med tekster som treffer lytteren midt i hjertet, hodet og sjela.
I 2015 startet hun opp bandet Grammofoneriet som blant annet spilte på Sunday Digestive på Parkteatret i 2016 og hadde singelen Ole på NRK P1. Sommeren 2017 bestemte de seg for å splitte opp og jobbe med hver sine prosjekter – dette er Paulines.
Underfundige tekster, følsomme melodier og en gjennomgående melankolsk tematikk gjør at Paulines mor har gitt henne tilnavnet melankoliens dronning.
https://www.facebook.com/paulineostgardmusikk/
https://soundcloud.com/high-ten/sets/pauline-ostgard/s-gSldm


Saturday June 2, 2018 14:15 - 14:35 CEST
Torshovparken

14:50 CEST

15:25 CEST

Åse Tessem
Åse Tessem er en nyetablert artist fra Torshov i Oslo. Åse og hennes band spiller fengende Soul/jazz inspirert pop som passer perfekt en tidlig sommerdag.
https://open.spotify.com/artist/4vJPOXw87XqEkb1PDiDoEe?si=vt2OWOZ0RvevCaxBj6cz_A


Saturday June 2, 2018 15:25 - 15:45 CEST
Torshovparken

16:00 CEST

Some Feather
Da Some Feather slapp sin første singel i november 2015 ble hun trukket fram av Tidal som en av artistene det er knyttet størst forventning til i tiden framover. Hun skriver ærlige, kloke og underfundige låter om naturen og kjærligheten, i et låtformat som trekker på klassiske låtskrivere som Joni Mitchell og Judee Sill.
Våren 2017 slapp Some Feather singlene Princess Song og The Forest, som ble spilt på P3 og lagt til Spotify’s Fresh Finds-liste. Nå har hun lagt fra seg synthene, funnet tilbake til sekstitallet og en naturlig stemme båret av vindskeivt piano og smektende strykere.
I fjor høst kom «High Water Mark EP», som tar for seg den skiftende menneskelige naturen, den vanskelige kjærligheten og avstanden mellom det vi tror vi vil og det vi ender opp med å gjøre.
Deichmanske Musikkbloggen mente at EP-en var en av 2017s beste, og skrev: “I slutten av oktober slapp Some Feather sin debut-EP High Water Mark, som er forankret i sekstitallet og klassisk orkestrert popmusikk. EP’en består av tre rolige og váre poplåter, og den fjerde låten «Love By Association», er en duett med Thom Hell, og er mindre neddempet enn de andre låtene på EP-en. En gripende låt, og EP’ens høydepunkt. En annen EP-favoritt er «More Scared Now». EP-en er utsøkt produsert.”
Debutalbumet ventes i høst og er produsert av Matias Tellez (Young Dreams).
http://www.somefeather.com
http://www.facebook.com/somefeather
https://open.spotify.com/artist/2E8zUuIpLvuJvV2GQXI7pg


Saturday June 2, 2018 16:00 - 16:20 CEST
Torshovparken

16:35 CEST

Kompass
Musikken har aner fra den amerikanske undergrunnsscenen, nærmere bestemt New Jersey-punken. De ligger litt på siden av både punken og country, som gjør at lydbildet deres blir dynamisk, men hardt. Det siste året har de latt debutsingelen «Oktober» levd livet sitt som anbefalt på Urørt og med ordentlig hjemmelaga musikkvideo. Nå har de sluppet oppfølgeren «Asfalthavet», til jubel fra fansen.
Kompass oppstod for rundt to år siden i stua til vokalist og bassist Eivinn Arctander (Dårlig Hjort, Luupi). Det var i utgangspunktet ment som et soloprosjekt, men har etter hvert fått hovedfokus. Han har siden den gang fått med seg Magnus Karoliussen i spissen og utviklet et solid lydbilde med høyt tempo. Historiefortelling står i sentrum i tekstene deres og de skildrer hverdagen med et nostalgisk nikk.
Live stiller de med fullt band og høyt energinivå. Arctander er en dreven frontperson etter å ha brukt 10 år som vokalist bak trommesettet og likevel klart å holde publikum interessert. Som en helhet skaper de god stemning med morsomme anekdoter mellom låtene og en utrolig god tone seg i mellom som smitter over på publikum. Dette beviste de blant annet under årets by:larm.
Bandet henter inspirasjon fra The Gaslight Anthem og Brian Fallon, The Menzingers, Bruce Springsteen, Frank Turner og Jason Isbell, men Karoliussens melodiske teft og Arctanders nesten irriterende imponerende vokalspekter til «gammel» punker å være, gjør bandet til en god tilføying på den norske rockscena. Debutsingelen deres ”Oktober” ble anbefalt på P3 Urørt og de slapp musikkvideo til låta senere samme år. Nå er de aktuelle med deres nye singel «Asfalthavet» som ble sluppet 16. mars som en smakebit på EP’en deres «Glasskårdiamanter». Også den falt i god jord hos Urørt og ble anbefalt.
https://www.facebook.com/kompassoslo/
https://open.spotify.com/artist/79Cml1Q0pDnT8pSfB1XYDx?si=G1qmozA-R7anpHOWmpX9Lg


Saturday June 2, 2018 16:35 - 16:55 CEST
Torshovparken

17:10 CEST

Kvikt og Hurtig
Det unge bandet fra Sagene spiller variert indierock/poprock. De egenkomponerte låtene handler om alt fra verdensrommets store spørsmål til avdøde kjælerotter.
https://www.facebook.com/kviktoghurtig/
https://soundcloud.com/kviktoghurtig
https://open.spotify.com/artist/71kD5DIPXqGaHQoN6nnCjw
https://itunes.apple.com/no/artist/kvikt-og-hurtig/1309102537?l=nb


Saturday June 2, 2018 17:10 - 17:30 CEST
Torshovparken

17:40 CEST