Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Uhørt - Strøget passasjen [clear filter]
Saturday, June 2
 

14:00 CEST

JÆGER
JÆGER, alias Anna Jæger, er en indie-pop-rock sangerinne og låtskriver. Hun er med på årets sesong av The Voice.
Som artist beskrives JÆGER ofte som ”en liten jente med en stor stemme”. Hun har holdt på med musikk siden hun var 11. På scenen er hun uredd og byr på seg selv. Anna har vokst opp i Canada og USA og henter mange inspirasjoner derfra. Noen av artistene som inspirerer henne mest er Robyn, Lily Allen, Tove Lo og Elle King.
 
De siste årene har JÆGER spilt på steder som Samfunnet Bislett, Glød, Chair, Uhørt, Conrads, Cafe Sør, The Thief, GRÅDI, Pauls Boutique og flere steder i Statene.
https://www.youtube.com/user/zonyzap
https://www.facebook.com/JÆGER-874544149261454/
https://soundcloud.com/user-66772382
https://open.spotify.com/artist/5PJybl55h78o2PYDKuow6Z?si=SjYHCxGWQlS1v-BNNX6xzQ


Saturday June 2, 2018 14:00 - 14:30 CEST
Uhørt - Strøget passasjen

15:00 CEST

Jesper Hasnaoui
Jesper Hasnaoui (1992) is an artist based out of Oslo, Norway. He has from a young age played guitar in multiple bands, and always was the guitarist in the back of the stage. He realized that if he wanted to write music that reflected his own thoughts and ideas, he needed to write his own music. Hasnaoui is a creative force inspired through a very personal contrast between emotional bliss and emotional desolation. With music being a therapeutic measure, Hasnaoui writes longful and atmospheric tracks, often accompanied by delicate guitars, soothing electronic blankets and mellow percussion. He finds comfort in melancholy, nature and silence, but with a strong drive to create art, music and portraying emotion live. Strong influences include artists like Bon Iver, The Tallest man on earth, Thomas Dybdahl and Norwegian guitarist Knut Reiersrud.
https://www.facebook.com/Jesper-Hasnaoui-995102363894310/
https://soundcloud.com/jesper-hasnaoui


Saturday June 2, 2018 15:00 - 15:30 CEST
Uhørt - Strøget passasjen

16:00 CEST

18:00 CEST

SVARTEPER
https://mailchi.mp/cb0e76b12797/s-v-a-r-t-e-p-e-r-l-y-d-e-n-a-v-d-e-t-g-r-n-n-e-s-k-i-f-t-e-t-p-d-i-n-s-c-e-n-e-315815
En garde!
SVARTEPER er lyden av det grønne skiftet. Hoffnarren med framtidsvisjoner. Eit musikalsk kommentarfelt til velferdstaten, på godt og vondt.
Bandet kjem ifrå den ruralaristokratiske kulturbygda Ål og er siste dønning av Hallingbølga som har rent over Oslo dei siste åra.
Melodiene inviterer til rytmisk kontemplasjon og esoterisk dans.
Tekstene er originale ispedd mykje humor og eit opplyftande glimt i auget.
Garantert indre antiapatisk revolusjon. Touché.?!
Svarteper let som ein nyfrelst Stein Torleif Bjella på metroseksuell sopptur i storbyen, med Daniel Kvammens ungdommelige pågangsmot, i djupdykk nedi den gamle platesamlinga til Hellbillies.
Debutplata Svevestøv er eit konseptalbum der bygdisbanden tok eit oppgjer med seg sjølv mot tigerstaden og bygda i byen. Det kom våren 2016 og mottok gode anmeldelser og terningskast 5 ifrå NRK P1. Gjesteartister på plata var blant anna Tuva Syvertsen ifrå Valkyrien All-Stars og Tor Egil Kreken ifrå Darling West. Det vart spelt inn i Amper Tone med Bård Ingebrigtsen.
Plate nr.2 Antiapatisk lommeparlør kjem hausten 2018. Dei 2 første singlene magda Møy og Drøymefangaren kjem i april og mai.
Svarteper speler også med mindre besetning i akustisk format.
Herman holder solokonserter med konseptet Herman & Hjartelaget.
http://www.svarteperband.com/
https://www.facebook.com/svarteper
https://open.spotify.com/album/64av94iUqGwa5ptnZySZhX


Saturday June 2, 2018 18:00 - 18:40 CEST
Uhørt - Strøget passasjen

19:00 CEST

Borgar Storebråten
Borgar Storebråten
Musikkfest Uhørt 2018
”Road to Revelation burde være en kandidat til neste års Spellemannpris i countrykategorien!” – musikknyheter
Borgar Storebråten var et ukjent navn for de fleste, frem til han fikk vise seg frem på Musikkfest 2017. Men da begynte snakkisen om det kommende stjerneskuddet Borgar Storebråten – ”med en karisma som antyder at han vil nå langt og med et band det lukter svidd av”. Etter hver konsert han gjorde ble han booket inn til to nye, og gjorde supportjobber for blant annet Darling West og Laura Gibson.
Borgar slapp sitt debutalbum ”Road To Revelation” i februar 2018 og kritikerne var over seg av begeistring. Dagbladet mente at dette er ”countrydalens nye sønn” og musikknyheter mente at denne platen bør være en kandidat til neste års Spellemannpris, Aftenposten syntes Borgar var en fin tilvekst til norsk country, og ja, slik fortsatte det.
Etter alle disse lovordene stakk Borgar ut på en omfattende vårturnè og har akkurat gjort unna 25 spillejobber før han nå gleder seg til å være tilbake på Musikkfest.
” – Fjorårets Musikkfest var en fin måte å få vise seg frem på, både for bransjen og for publikum. Musikkfest er musikkens svar på 17.mai, og gleder meg til å feire denne dagen sammen med nye fremadstormende artister.”
Borgar Storebråten vokste opp på Gol i Hallingdal, men reiste til Ål for å lære seg å spille gitar hos sønnen til Arne Moslåtten. Man skulle kanskje tro at musikerdrømmen ble født da, men Borgar valgte ikke musikklinjen på videregående. Det var det å skrive tekster som trigget Borgar, så han studerte engelsk litteratur. Edgar Allan Poe ble en av hans store inspirasjonskilder på tekst, der tematikken ofte er død og fordervelse. Borgar ble fanget av tekstuniverset, det å bytte ut et enkelt ord kan forandre diktet til noe helt annet. Kraften i hvert enkelt ord som ligger i diktverdenen. Skrive var, og er, noe han måtte gjøre uten at det skulle bli gitt ut, som en terapi for han selv. Men så møtte han Øyvind Ekse, som produserte den første EPn til Daniel Kvammen, og da fant Borgar ut av det å skrive musikk til diktene sine.
Borgar skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken.
FOR INTERVJUER/INFO KONTAKT:
KILLER INC AS
Inger Bråten, mobil 48 100 906, inger@killerinc.no
https://www.facebook.com/KillerIncAs?fref=ts
http://www.borgar.org
https://www.facebook.com/bstorebraten/
https://open.spotify.com/artist/5EIuoqMcf10dYajNPXMhE1?si=y4UWWiKdTK-OxLtB1puKVw
https://itunes.apple.com/no/album/road-to-revelation/1337149458?l=nb


Saturday June 2, 2018 19:00 - 19:40 CEST
Uhørt - Strøget passasjen

20:00 CEST

21:00 CEST

MaVe
MaVe alias Marita Vestad, opprinnelig fra Ringebu i Gudbrandsdalen er en artist og låtskriver som lager breial elektronika i et landskap av tung bass, følelsesfylte tekster, og en kraftfull, unik vokal som kan gi de mest hardbarka bakoversveis. MaVe’s særegne stil kombinerer elementer fra trap, ambient elektro og trip hop og med sin bakgrunn i rock sjangeren skiller hun seg ut i det voksende elektronika miljøet.
Som scenepersonlighet har MaVe blitt beskrevet som ”fremoverlent og uredd” med ett liveshow der hun byr på seg selv gjennom et bredt spekter av følelser, kraft og en autentisk tilstedeværelse på scenen.
Siden debuten i 2014 har MaVe gitt ut et flertall singler og musikkvideoer som har ført til support slots for et flertall artister inkludert: BIGBANG, AMBER RUN, FRØDER(NO), MARIANN ROSA og den franske elektronikartisten OWLLE for et utsolgt Sebright Arms i London.
I Februar 2016 ble EP’en ”Overload” sluppet med en påfølgende Norge/UK turné med stopp hos O2 Academy Islington (London), Threshold Festival (Liverpool), Tromsa Live (NO), NRK Innlandscenen og Rondaståk (NO).
Hun har de siste årene tatt mer og mer del i produksjonen av sine egne låter og fortsetter å utvikle seg ikke bare som artist og låtskriver men også som produsent. MaVe jobber for tiden i samarbeid med blant andre, produsentene Are Næsset (Earport Studios) og Sven Andreen (Klokkereint). Det kan ventes nye spennende saker fra MaVe i 2018.
I September 2017 slapp MaVe singelen ”Bombs” i samarbeid med indie labelet R:E Records. Siden da har låta vært med i NRK serien ”Jævla Homo”, blitt anbefalt av både P3 Urørt og NPS music, A-listet hos RadioNova og blitt spilt hos Ruben på P3. Låta er laget sammen med produsent Are Næsset.
Urørt programleder Eirik Høsøien Havelin beskriver låta slik:
”Suggerende, tung beat med noen deilige melodilinjer!”
Bombs på Spotify:
https://open.spotify.com/track/48Ej52k4LebXNF4tSVeamo
Like etter slapp MaVe musikkvideoen til ”Bombs” som er laget i samarbeid med fotograf Erik Berg-Johansen. Videoen har blitt listet av musikkbloggen ”Wonky Sensitive” som en av 40 nye musikkvideoer verdt å sjekke ut og har høstet god omtale fra musikkblogger som MusicalHeartBeat og EliteMuzik.
PRESSE:
”The new single displays MaVe‘s unique vocal ability over pop infused trap production.” -Pittsburgh based publication; Elite Muzik
“MaVe – opprinnelig fra bittelille Ringebu – har laget det som er en veldig god, urban låt. “Bombs” er soundtracket til NRK serien “Jævla Homo”, men er likevel ikke en sånn typisk klisje soundtrack hvor man ser for seg alle scenene i en semibra ungdomsserie eller dramatisk såpeopera. “Bombs” klarer seg selv, den – og det gjør MaVe og. Advarsel: meget catchy koring."
-RadioNova
Wonky Sensitive’s liste over 40 nye musikkvideoer verdt å sjekke ut:
http://wonkysensitive.blogspot.no/2017/10/in-case-you-missed-it-musicvideos_21.html
Bombs musicvideo on MusicalHeartBeat:
http://www.musicalheartbeat.com/blog/mavevid
Musicalheartbeat introducing MaVe:
http://www.musicalheartbeat.com/blog/mave
MaVe hos NPS music:
https://www.facebook.com/npsus/videos/1633759916657509/?hc_ref=ARTsx85nzSahLVUzwN3yo4eArg0QYzztgVSDqasIVrMnFuJVD49msOE1_tsrrSZSd5c
GD:
”MaVe-låt på NRK: – “Jævla homo” er en viktig serie”
https://www.gd.no/ringebu/kultur/musikk/mave-lat-pa-nrk-javla-homo-er-en-viktig-serie/s/5-18-507049
Dølen:
”Singelslipp og debut i NRK serie”
http://www.dolen.no/nyheter/2017/09/17/Singelslipp-og-debut-i-NRK-serie-15319564.ece?rs28132
“Great melodies, sophisticated lyrics, gripping songs with a hint of experimental, complimented by the outstanding voice of MaVe. A daring act unafraid to set themselves apart by the unique arrangements, direct vocals and sometimes dark subject matter. MaVe’s songs are strangely addictive and a gorgeous complex trip, not just aesthetically but emotionally”
– Jar Live
Discografi:
I Sleep Alone (2014)
Monster (2014)
Feed My Hunger (2014)
Unforgettable Love (2015)
Our Love (2015)
Overload EP (2016)
Bombs (2017)
Contact: maveartist@gmail.com
Website: www.mavemusic.com
Spotify: http://spoti.fi/2eM0oPo
iTunes: http://apple.co/2ehUpkE
YouTube: http://bit.ly/2eTTDMg
Facebook: https://www.facebook.com/MaVemusic
Instagram: http://instagram.com/mavemusic
https://www.facebook.com/MaVemusic/
https://twitter.com/MaVeartist
https://open.spotify.com/artist/1Jdl2CQ7mjVPPcTjkdpWrn
https://itunes.apple.com/no/artist/mave/id1079690207?l=nb


Saturday June 2, 2018 21:00 - 21:40 CEST
Uhørt - Strøget passasjen

22:00 CEST

DJ FMC
DJ FMC
DJ/Remixer/Produsent
Gjennom to NM-titler og snart 10 års erfaring har FMC bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet.
Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.
Har en lang liste med spillejobber bak seg. I Norge har han spilt på blant annet Hovefestivalen, Øya Natt og Slottsfjell & Skral festival. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene. Blant annet til New York og radioprogrammet The Rub, som er kuratert av Brooklyn Radio med selveste DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Han vært fast DJ for TV-programmet Stjernekamp på NRK siden 2015, og er fast turné DJ for rapperen Son of Light. Han har også turnert med blant annet Karpe Diem, Cezinando & Sandra Lyng.
Selv produserer han melodiøs housemusikk som har høstet god kritikk. Deriblant låten «Keep On», med over 300.000 streams på Spotify. Han har også gjort remixer for Sandra Kolstad, Son of Light, Numa Edema, Aeronautics, deriblant som har fått rotasjon på NRK P3. I 2018 var han co produsent på Ida Maria sin singel “Scandilove”.
https://www.djfmc.no https://open.spotify.com/album/6GfFZWHahy5RE4Fu4FIyeJ
https://soundcloud.com/DJfmc
https://www.mixcloud.com/Djfmc/

http://djfmc.no
https://www.facebook.com/djfmc1/?ref=bookmarks
https://soundcloud.com/djfmc/red-bull-thre3style-world-finals-sett-2014
https://open.spotify.com/artist/7aGq0wr1mgg1tLgdwOX8cF?si=enMZNujpS7-xBCb0nPbZ5w


Saturday June 2, 2018 22:00 - Sunday June 3, 2018 01:00 CEST
Uhørt - Strøget passasjen
 
Sunday, June 3
 

01:00 CEST